Face Oils
All hud fortjener ekstra pleie
Eye Taylor ansiktsoljer 1 til 5 er basert på rene essensielle oljer med avanserte egenskaper. De er ideelle til bruk i ansiktsbehandlinger på spesifikke hudproblemer. Da dette ikke er rene massasjeoljer, skal de trykkes inn i huden med en spesiell trykkpunktteknikk.

Oljene er fettløselige og trekker lett inn i huden gjennom hårsekkene hvor de jobber aktivt innenfra. Absorpsjonstiden er fra 20 minutter opptil 5 timer, og effekten er meget god.

Oljene kommer også i butikkstørrelser som din klient kan ta med hjem og bruke daglig for å øke effekten av behandlingen og ikke minst sikre en god hudpleierutine.

Slik virker oljene:


Nr1. Lindrer og fukter
Til sensitiv hud

En blanding av essensielle oljer som skal kjøle ned og redusere rødhet. Rik på vitamin A, D og E som nærer og booster gusten hud. Ideell for sensitiv hud relatert til allergier, bihuler, høysnue, røyking og forurenset luft.


Nr2. Roer og strammer
Til sart hud
En mild olje spesielt for couperose. Blandingen virker også styrkende på kapillærene og gir en god beskyttelse mot miljøforurensing. Ideell for sart hud og hud med sprengte blodkar på ansikt og bryst, røde årer og dårlig sirkulasjon.


Nr3. Renser og fornyer
Til problemhud
En ideell blanding for hud med tette porer, høy talgproduksjon, comedoner og akne. Hjelper huden å bekjempe overflødig talg og virker bakteriehemmende. Bidrar også til økt cellefornyelse.


Nr4. Vedlikeholder og balanserer
Til normal hud
Blandingen er proppfull av antioksidant-kvaliteter som styrker hudens motstand mot miljøendringer og frie radikaler. Hjelper mot mindre irritasjoner som kan gi ubalanser. Bidrar til å holde huden ung og sunn. Ideell for normal hud.


Nr5. Gjenoppbygger og strammer
Til moden hud
En stimulerende blanding av essensielle oljer som fremmer oksygenopptaket i huden og dermed bedrer elastisiteten. Resultatet blir smidigere hud med strålende og frisk glød. Ideell for 40+ hud.