Om oss
Beauty Source er den offisielle importøren av Eve Taylor Aromatherapy hud -og kroppspleie. Mange av dere husker meg kanskje fra tiden som leder ved Hudpleie-akademiet i Oslo da hudpleie-industrien ennå var i sin spede barndom. Dette var tidlig på nittitallet og interesserte elever som ønsket en karriere i denne bransjen, ble uteksaminert fra skolen etter internasjonale standarder som ITEC, CIBTAC, BTI og CIDESCO. Kvalitet og høy standard har alltid vært viktig for meg, og de standardene vi den gang satte for skolen bidro til at Norge fikk en rekke meget dyktige terapeuter som i dag gjør stor suksess i jobben sin.

Gode merkevarer
I løpet av de siste ti årene har jeg konsentrert meg om å bygge gode merkevarer. St.Tropez er en av mine største prestasjoner så langt. Suksessen ble enorm og jeg valgte etter hvert å selge agenturet. Siden har jeg jobbet med blant annet Callus Peel og Leighton Denny. Hudpleiebransjen har forandret seg mye siden nittitallet. I løpet av de fem siste årene har hudpleie blitt synonymt med cosme-ceuticals, injeksjons-behandlinger med Botox og filler, og andre high-tech behandlinger. Men en ny trend er i ferd med å vokse frem. I jungelen av alle disse avanserte behandlingene, er stadig flere kunder på jakt etter naturlige alternativer. Det er med stolthet jeg nå kan si at jeg skal jobbe med produktlinjene til Eve Taylor. Dette er det beste du kan tilby dine kunder som ønsker en naturlig anti-age tilnærming til sunn og vakker hud.

I mer enn femti år
Merker kommer og går, men denne serien har eksistert i mer enn femti år. Den er nummer én i verden blant aromaterapimerkevarene til det profesjonelle markedet. Jeg gleder meg til å presentere disse fantastiske produktene for dere der ute, og på demåten bidra til at Eve Taylor kan vokse seg store her i landet også. Håper du har lyst til å være en del av den reisen.

Inntil neste gang
Vennlig hilsen Adrienne